maanantai 29. elokuuta 2016

terveystarkkeja

Toivo kävi viime viikolla silmä-ja polvitarkastuksessa.
Toisesta silmästä löytyi pari rasvaläikkää mutta niistä ei tule mainintaa ilmeisesti edes koiranettiin kun ei ole mikään gööttien juttu. Jalostuksessa hyvä ottaa huomioon jos partenrilla sama juttu. En kyllä ole kellään moista kuullut olevan joten en usko sellaiseen narttuun törmäävänikään ihan helposti ;). Silmäspesialisti ei ainakaan nähnyt minkäänlaista ongelmaa. Polvet oli 0/0, upeeta!

Tänään kävi sitten vuorostaan Sylvi ja Martta, käytiin Elina Pietilällä kun häntä on kovin kehuttu eikä matkakaan pitkä ollut.
Molemmat tytöt oli terveitä myös, ihan huippua!
Sylvi tulee siis saamaan joskus pentuja jahka luonteesta ei mitään yllätyksiä löydy <3

Viikonloppuna oli Martan pentunen Hertta hoidossa, voi mitä menoa ja meininkiä täällä olikaan! Sylvi niin rakastaa edelleen pentujen kanssa riehumista :). Ulkoilu oli hieman haasteellista viiden koiran kanssa mutta selvittiinpä siitäkin.

Tiiti on ollut jo täällä jo muutaman viikon hoidossa Noran murrettua jalkansa. Hyvin on ensishokin jälkeen laumaan kotiutunut :). Nora menee Tiitin kanssa syyskuussa luustokuviin, kroppa lyö totaalisen jumiin Tiillä välillä ja liikkeet on kovin epäpuhtaat. Täytyy vaan toivoa että on ehjä. Jumihan voi helpostikin johtua pahasta alusta-arkuudestaan kun joutuu jännittämään aina kun omassa mielessään kohtaa jotain pelottavaa.

Toivolle on varattu luustokuvausaika lokakuulle, Eli ei nää jännityksen aiheet tunnu loppuvan :D

Käytiin Raision näyttelyssä Sylvin kanssa. EH tuli sieltäkin. Sylvi on tällä hetkellä kovin takakorkea ja täytyy vaan toivoa että selkälinja tuosta oikenee kun palikat löytävät isossa tytössä omat paikkansa. Ja jos ei niin ei se Sylviä minulle huononna, oma rakas höntti se on silti :)

Almalla on alkanut hampaita putoilemaan, etuhampaat on osittain hävinneet. Hirmu aikaisin! En kyllä ole koskaan etuhampaiden vaihtumista varmaan huomannutkaan kun huomio ollut aina vaan kulmureissa
Perjantaille on varattu toinen rokotusaika , torstaina tulee pentuset jo 16 viikkoa. Kyllä tää aika menee nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti