maanantai 9. toukokuuta 2016

60vrk tiineyttä

Vähiin käy aika ennenkuin pennut syntyy.
Martta voi erittäin paksusti. Hengitys on raskasta ja meno hidasta, ruokahalu edelleen erinomainen.
Tällä viikolla odottelen pentuja syntyväksi, kovin jännittää että minkämoisella sukupuolijakaumalla syntyvät.

Tiiti oli meillä pari viikkoa tosiaan hoidossa ja tänään lähti aamusella Noran matkaan takaisin kotiin.
Rohkaistunut oli paljon ja pelkoja ei liikoja tällä reissulla näkynyt. Eka kertaa tuli jopa vessaan mun perässä ja pomppi siellä minua päin. Aiemmin uskaltanut vain etujalat laittaa vessan puolelle. Muutenkin oli niin kovin kiltti ja hieno neiti. Sylvillä oli parasta seuraa kun ei Martasta ole enää leikkijäksi :)

Nora kävi Toivon, Sylvin veljen kanssa Ruotsissa gööttien juhlaerikoisnäyttelyssä ja kivasti meni, poika sai ERIn. Kävi myös paimennustaipumustestissä tuloksella hyvä paimennustaipumus. Toivo on niin ihana!

Sylvin ilmoitin kesän paimennustaippareihin euraan, sää nähdä mahdutaanko mukaan. Kovin tyttö mun ja poikien pohkeita yrittää purra, onko sitten kurittomuutta vaiko paimennusta, siellä se kenties selviää :). Juoksu ei ole vieläkään alkanut ja ikää kohta 11kk, kiva jos olisikin kunnon pitkät välit juoksuissa tulevaisuudessakin. DNA-testi käytiin ottamassa perjantaina ja jännityksellä odottelen mikä on markkeritestin tulos. Toivo oli AG. Samaten kun on kovin tuuhea turkki niin selviää kantaako pitkän karvan geeniä.

Mulle on noussut pentukuume, johtunee Martan isosta masusta. Kyllä sieltä tyttö kotiin jää jahka niitä vain syntyy enemmän kuin 1. 1 narttu kun menee lähipiiriin jos luonne vaan natsaa, se on sovittu jo viime vuonna :)

Ihania pennunkyselijöitä on ollut ja toivon että saan mahdollisimman monen toiveen täytettyä :)

Seuraava päivitys on toivottavasti sitten kun on vauvat maailmassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti