torstai 24. tammikuuta 2019

Näin se aika kuluu ja Ceetin ovat muuttovalmiina omiin koteihinsa odotettuina perheenjäseninä :)

Culman Kundi "Knut" muuttaa helsinkiin lapsiperheeseen, Catujen Kuningatar Seinäjoelle lenkkikaveriksi, Noran sijoitusnarttu, ja Cuka Muu Muka lähtee sijoitukseen Raumalle.
Pennut ovat oikein reippaita ja touhukkaita ja tykkäävät käyttää kovin hampaitaan, purrakseen, repiäkseen, taistellakseen. Ihania <3
Pennut DNA-testattiin samalla kun eläinlääkäri ne toissapäivänä tarkasti. Kaikki olivat luovutuskunnossa, Knutin toinen kives vielä tekee matkaansa.

Cuka Muu Muka 7vkoa

Culman Kundi 7 vkoa

Catujen Kuningatar 7 vkoa


Turku kv oli viime viikonloppuna. Paikalla oli Ainoa Oikea "Hertta", sai EH, Bea Birttihirmu "Lempi" ollen PEK3 ja Buugi Boi "Rudi" PEK2 KP. Kaikki olivat oikein reippaita ja mun mielestä toki kovin hienoja, kiitos kasvatin omistajille!
Pirkon olin ilmoittanut myös mutta joutui jäämään kotiin kun söi muutaman päivän Rimadylia jalkansa loukkaamisen vuoksi. Mennään sitten ensi kuussa Sylvin ja Pirkon kanssa näyttelyyn.
Pirkko on kyllä kovin tasaisesti kasvanut. Veikkaisin korkeudeksi noin 30cm.
Rudi ja Pirkko on kovin samannäköisiä ilmeeltään ja mittasuhteiltaan, Rudilla vaan enempi karvaa. Ei niinkään pitkää mutta sitä on vaan paljon enempi :)
Pirkko 7.5kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti