sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

3 viikkoa tiineyttä (?) takana

Kyllä tää aika vaan kuluu sittenkin vaikka on jotain jota kovin odottaa edessä.
Ultra varattu perjantaille, heti aamu kahdeksaksi ;)
Martta on läheisyydenkipeä ja jotenkin rauhallisempi. Ruokahalu on samanlainen kuin aiemminkin, valtava, eli ei muutoksia sen suhteen.
Mittasin äsken taas vatsanympäryksen ja tuloksena 3cm enempi kun lähtötilanteessa. Voih, kovin toivon että vauvat sen olisi aikaan saaneet eikä mun ruokinta!

Sylvin ekaa juoksua odottelen. Aloittaa sen tietty niin että jää Ruotsin erkkari väliin. En päästä tuota matkaan jos juoksu on päällä pilaamaan urosten näyttelyä vaan sitten jääköön kotiin.
Parin viikon päästä haen tänne Tiitin hoitoon pidemmäksi aikaa. Nora kun lähtee Ruotsiin sinne erkkariin niin tarvii eläimilleen hoitopaikkaa. Martta jos on tiine niin en voi ottaa vasta kun lähtö koittaa ettei Martta stressaa. Näin ehtii kotiutua vielä laumaan. Sylvi menee sitten näyttelyn jälkeen Noralle hoitoon siksi aikaa että tiedetään ettei mitään tauteja tuo tuliaisina. Kunnon säätöä.
Eppukin tulee tänne. Se hieman jännittää että miten Matti ja Teppo sen ottaa vastaan. Viimeksi oli muistaakseni jotain kärhämää jo ja Eppuhan syö kaikki ruoat mitä on tarjolla. Mun kissat taas tottuneet että ruokaa on aina. Hankala yhtälö. Eppu tulee siis lihomaan taas parisen kiloa.

Pennuista on jo mukavasti kyselyitä, ei tulee siis koko lauma kotiin jäämään :D Kyllä sitä alkaa jo olemaan valmis yhden pienen jättämään mutta saas nähdä kuin käy :)

Mulla on tullut saksanpaimenkoirakuume. En mä tähän laumaan kai sellaista ota mutta voi kun olisi kiva päästä taas sellaista kouluttelemaan! Jos löytyisi hermoiltaan tasapainoinen ja koiraystävällinen uros niin olisi kyllä kiva narttu sille tiedossa. Mutta se jääköön nyt kyllä vain ajatukseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti