lauantai 9. huhtikuuta 2016

4 viikkoa tiineyttä

Nyt uskaltaa jo kertoa että kyllähän täällä noita raskauden oireita oli jo ilmassa. En uskaltanut vaan niitä liikoja hehkuttaa etten sitten vielä enemmän pety jos onkin tyhjä.
Mahakarvat on joko kääntyneet tai lisääntyneet, näyttää jotenkin pidemmiltä.
 Nisät on kasvaneet ja kovemmat jotenkin kuin aiemmin.
Ruoka maistuu huonommin. Liha-ateriat kyllä menee melko hyvin mutta kuivaruoka ei niinkään. Tänään sitten sekoitin vähän lihaa joukkoon ja maistui.
Kävelyllä tulee Martta jotenkin löntystellen, ei kiirettä mihinkään-tyylillä mun perässäni.
Läheisyys on kovin tärkeää ja marmatus on lisääntynyt, tulee ihan iholle ja marisee. Ja uni, kovin on väsynyt ja nukkuu paljon enemmän.

Saapi nähdä paljonko niitä pentuja sitten on. Ultraaja sanoi että varmasti 4 mutta enempikin on, uskoisi. Helmistä sanottiin samaa aikanaan ja 8 pyöräytti. Ei, mä tilasin Waakulta ja Martalta 6 pentua, en enempää :D Joudun kuitenkin töissäkin käymään ja mitä suurempi lauma, sen vähemmän ehdin antamaan pentukohtaista huomiota. Onneksi on pojat koulusta lomalla niin saavat täällä päivisin pentuja helliä.

Nyt pitää alkaa etsimään tietoa että mitä kaikkea mä tarvitsen tänne. Vielä pari pentu-alustaa pitää ostaa, suunnitella pentuaitaus, vaihtaa järjestystä että saan tilaa sille, ostaa synnytykseen tarvittavat lisävarusteet, lukea,lukea ja lukea. Minun pitäisi saada synnytykseen apua kokeneemmalta kasvattajalta ja se helpottaa omaa mieltä. Eka kerralla on kuitenkin jo muutenkin jännää ja saati jos kaikkea ei sitten osaakaan. Onneksi Martalla on jo pentueen verran kokemusta :)
Kyllä me tästä selvitään ja taas on 1 parinkymmenenvuoden mittainen haave saavutettu <3

Ensi viikonloppuna lähden Tiitiä hakemaan, näen Toivonkin piiitkästä aikaa, lemppariMies.
Sylvi ei ole vieläkään juoksua aloittanut, jännityksellä odottelen miten erkkarin käy ensi kuussa, pääseekö matkaan.

Harmittaa ettei ole kunnon kameraa, olisi kiva saada Martasta joka viikko seisomakuvaa että miten tuo masunkasvu edistyy, Pitää yrittää jostain saada vähän apua siihen, kameran ja kuvaajan verran.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti