sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Näyttelypäivä

Käytiin eilen 19.3 ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä Sylvin kanssa.
Kyllä mua taas jännäs ja stressas ja kädet tärisi, en ymmärrä itseäni.
Sylvi jännitti pieneen halliin tuloa kun oli niin paljon koiriakin, mun pieni maalaiskoirani. Kun tungoksen läpi päästiin niin kaikki oli jo hyvin ja häntä heiluen söi makupaloja.

Tuomarina oli Riitta Lahtovaara, en ole ennen hänellä käynytkään. Teki selväksi pöydällä ettei tykkää kun koirille tungetaan kehässä makupaloja. Itse haluan kuitenkin tehdä koiralle kehässäolosta kivaa ja meinaan kyllä edelleenkin niitä kantaa mukanani.

Junnuluokassa oli 3 narttua ja Sylvi tuli luokkansa toiseksi saaden ERIn. SA:ta ei herunut mutta olen tosi tyytyväinen tähän, hieno Sylvi <3

Arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva feminiininen, mittasuhteiltaan oikea narttu jonka tulee kiinteytyä. Kaunis pää, hyvät korvat, hyvä kaula. Lantiota kohti nouseva ylälinja. Vahva runko. Riittävästi kulmautuneet raajat, oikea karvanlaatu. Voisi liikkua tehokkaammin. Luonne ystävällinen.


Martalla on nyt toivottavasti ensimmäinen viikko tiineyttä takana. Vielä pikkuisen vajaa 3 viikkoa ultraan. Miljoonat kysymykset ja asiat pyörivät päässäni että miten kaikki menee ja saadaan menemään oikein. Onneksi on google, sieltä löytyy useimpiin asioihin vastauksia joista noukkia ne toivottavasti oikeat ja voin muilta kasvattajilta kysellä myös neuvoja.
Yritän tutkailla tiineysoireita mutta eihän niitä vielä ole. Vatsanympärystä meinaan mittailla viikottain. Eilen oli kasvanut ympärys 0.3 senttiä mutta se kyllä johtuu ihan varmasti siitä että sai ruan juuri ennen ;)

Sylvi lähtee Ruotsiin gööttien juhla-erikoisnäyttelyyn toukokuussa juuri ennen pentujen syntymää ja samalla menee paimennustaipumustestiin. Nora lähtee sinne isommassa porukassa.
Itse en sitten uskallakaan ottaa Sylviä heti takaisin kotiin vaan saa jäädä Noralle hoitoon pahimman tautiriskin ajaksi. Vaihtarina mulle tulee jo ensi kuussa sitten Tiiti tänne pitkästä aikaa :) Pitää ottaa jo usea viikko aiemmin tänne että sopeutuu laumaan ennen synnytystä. Ja eipä siina ole kyllä koskaan ongelmia ollutkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti