torstai 3. joulukuuta 2015

Mätsärissä taasen

Käytiin tänään kaikkien tyttöjen kanssa mätsärissä.
Ensin oli Helmin vuoro. Ja vanhus oli niiiin onnellinen <3 Hyppi ja komensi makkaraa pianpian, ihana! Ei kyllä oikein liikkunut hyvin kun tohkeissaan piti mua komennella ja vähän pomppiakin. Mahtaa olla vasynyt vielä huomennakin ;) Helmi sijoittui veteraanien toiseksi, hieno tyttö. Ihana nähdä kuinka Helmi on onnesta sekaisin kun sen kanssa jotain vain tekee!
Lenkkejä ollaan jouduttu lyhentämään, Helmi näyttää koska on tarpeeksi kävellyt ja kääntyy lenkillä lyhyemmän reitin tullessa. Ja olen antanut sitten mua ohjaillakin. Kolmea kilsaa pisimmillään on nyt suostunut asfaltilla liikkumaan. Viikonloppuna päästään taas metsään ja siellä uskoakseni jaksaa taas enempikin. Ostin nivelravinnetta ja annan rimadylia taas ja katson onko apuja kankeuteen. Aamuisin varsinkaan ei haluaisi lenkille lähteä ja liikkuu kovin epäpuhtaasti, Kohta tuo rakas täyttää 13 v joten annettakoon kankeus anteeksi <3

Sylvin mätsäri meni kovin hienosti. seisominen kyllä tuotti aluksi tuskaa kun tarjosi vaan istumista mutta kun vihdoin tajusi mitä tahdon niin hienosti seistä nökötti. Pöydällä antoi tuomarin hyvin kopeloida. Kysyin hampaista ja sanoi ettei huolen häivää, purenta on kunnossa. Jahka viimeinen kulmuri kasvaa koko mittaansa niin hyvä on. Kehui Sylviä erittäin lupaavaksi pennuksi, voi kun tuli hyvä mieli! Liikkui tällä kertaa hyvin, ei yrittänytkään kävellä muuta kun ravaten, taitotyttö <3 Tänään oltiin  pienten pentujen neljänsiä, olen tosi tyytyväinen! En niinkään sijoitukseen kun pennun rauhalliseen käytökseen. Tuli vähän varmuutta sunnuntain voittaja-näytteelyyn, on edes pieni mahis että Sylvi siellä liikkuu ja esiintyy edukseen :)

Marttakin pääsi kehään. Tuomari naureskellen kysyi että tämäkö on se nuorimmainen ;) Tuo siellä meni sata lasissa, jos makkaraa ei heti hienosta seisomisesta saanut niin kertoi kyllä että nyt olisi sen aika. Muuten ei kyllä onneksi haukkunut. Marttahan ei pahemmin hauku muualla kun tolpassa yksinään ja näyttelyissä. Sijoitusta ei tänään Martalle tullut mutta selkeästi mukavaa ohjelmaa kuitenkin :)
Martalla on karvanlähtö päällä, kovaa vauhtia tulossa kaljuksi. Se tietää siis astutusta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti