torstai 9. heinäkuuta 2015

pentukuumeilua mökkeilyn lisäksi

Oltiin viikko mökillä karja-lohjalla, se kesän tähänastinen ainoa lämpimämpi viikko osui oikeaan aikaan :). Viikonlopuksi tuli vielä lisää koiria kun Nora ja Oona tuli käymään kera Tiitin, Danskun ja Kismet-sheltin, Tii yllätti kyllä mut, kiipesi rappuset yläkertaan ja vielä useamman kerran itsekseen! :). Matoilla toki suurimman osan käveli mutta eipä nyhjännyt pöydän alla mitä aluksi pelättiin. Reippaampi typy!

Mä olen varannut koiranpennun, ihanaa! Nyt odotellaan muutama viikko vielä ja katsotaan löytyykö pentueesta kasvattajan mielestä meille sitä täydellistä koiraa, se kun tulee ulkomailta niin huonoa ei kuulemma lähetellä vaan lupaava. Mähän olen enempi kiinnostunut luonteesta kun ulkonäöstä mutta jos molemmat ovat samassa paketissa niin mahtavaa :). Kyllä on piinaavia päiviä/viikkoja! Syntyneitä pennut jo on ja nimenkin sain omalleni valita vaihtoehdoista. Kutsumanimeä kyllä pähkään, aina yhtä vaikeaa. Kovin odotan saavani jalostusnartun kun Tiitistä ei siihen ollut ja sehän oli suur toiveeni. T'ärkeintä on kuitenkin hyvähermoinen kumppani, ystävä, harrastuskaveri. Sukutaulullisesti vaikuttaa kivalta, syy selvinnee muillekin kun pennun tulo varmistuu ja kerron kuka hää on <3

Martta on kasvattanut karvansa takaisin ja näyttää niin kovin hienolta, saapi nähdä oisko tuomari samaa mieltä kun syksyllä näyttelyyn mennään :D. Luita ostin taas pitkästä aikaa koirille, oli täysin jotenkin vaan jäänyt ja kyllä alkoi hengitys molemmilla koirilla taas haistakin. Helmiä ei vaan enää kiinnosta moisten syönti, harmi kun hampaille niin hyvää. Kyllä se rustoluun söi kun annoin koska toinen vaihtoehto olisi ollut että Martta olisi sen syönyt. Kovin pitkin hampain vaan aloittaa syömisen.


uimavahdit

Martta

Martta-raukka joutui uimaan ;)

kodassa makkaraa ootellen

Helmi 12v6kk <3

vielä jaksaa vanhakin riehua

Helmi viilentyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti