tiistai 20. marraskuuta 2018

pentunäyttely

Käytiin B-tyttöjen Pirkon ja Lempin (Bea birttihirmu) Lempäälässä pentunäyttelyssä, ikää pentusilla nyt 5,5kk.
Pirkko on maalaiskoira eikä ole liiemmin missään isolla kylällä päässyt käymään, eläinkaupassa käynyt muistaakseni kerran ja kerran turussa kävelyllä ihan pikkuisena.
Oli siis iso jännitys että miten mahtaa tyttö käyttäytyä kun on paljon koiria ja ihmisiä ympärillä sisähallissa. Olisi pitänyt vaan suoraan luottaa että hyvin menee koska menihän se. Kummallakaan tytöllä ei mitään ongelmia liukkaiden lattioiden, usean pienen silittää haluavan lapsen tai isojen haukkuvien koirien lähellä. Ihanaa!
Pikkupennuissa oli nartuissa 4 koiraa yhteensä, Pirkko vetäisi kärkeen ja Lempi upeasti toisena ja molemmat saivat KP.
Pirkko pääsi jatkoon voittaen vielä isommat nartut ja ollen ROP! Olin melko häkeltynyt :D
Me oltiin kehässä viimeinen rotu joten maltettiin jäädä vielä ryhmäkehään. Rotuja oli 32 vitosryhmässä ja Pirkko oli kaiken lisäsi vielä RYP4! Minä joka panikoin ja stressaan kaikkea en muista oikeastaan tapahtumasta mitään, niin pihalla olin.
Pirkko repi viime viikolla päivän aikana aikansa kuluksi ruusukeseinän alas ja tuhosi useita ruusukkeita, nyt toi sitten usean hienon tilalle <3

Lempin arvostelu: Hyvä koko ja mittasuhteet. Lupaava nartun pää. Vielä hieman pehmeä ylälinja. Riittävä raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Vielä kauttaaltaan löysät liikkeet. Hyvä turkki. Esiintyy erinomaisesti.


Pirkon arvostelu: kaunis tasapainoinen pentu. Oikea purenta. Kaunis-ilmeinen pää. Erinomainen kaula ja rinta. Vahva luusto, hyväasentoiset raajat. Liikkuu erinomaisesti.

Pirkko ROP
RYP 4


Alman tiineys alkaa olemaan loppusuoralla, tänään tuli 7 viikkoa täyteen. Masu kasvaa tasaisesti, saa nähdä monta pentua löytyy. Tyttö ei kovin iso ole mutta en tiedä kuinka paljon pystyy tiineyttään piilottamaan ison kokonsa taakse. Painoa oli lähdössä 13,4kg ja tänään 15,6kg eli luulisi ainakin 5 olevan.  Veikkaan 6-7.
Ensi viikon lopulle odotan synnytyksen ajoittuvan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti