tiistai 8. elokuuta 2017

Gööttierkkari ja muuta

Viime viikonloppuna oli gööttien erikoisnäyttely tuomarinkylässä Helsingissä.
Ihanhelmi-kasvatteja osallistui sinne 4 kpl eli melko hyvin kun meitä on 5 :)
Martalla oli myös jälkeläisluokka ja saatiin KP. Kasvattajaryhmää ei esitetty kun Suoma alkoi oksentamaan ja lähti kotiin parantelemaan vointiaan.
Martta osallistui näyttelyyn myös ja sai EH.
Alma, Suoma ja Armas myös EH, Hertta sitten saikin minut lähes halkeamaan onnesta, oli JUN ERI JUK 2 SA, niin hienoa! Hertta käyttäytyi ja esiintyi kyllä niin hienosti!
A-pentujen isä Waakkukin oli siellä ja sai ERIn, siskonsa voittaessa koko näyttelyn. Koiria oli erkkarissa muistaakseni 182kpl.
Tosi kiva päivä vaikka myös tosi pitkä, illalla oli sekä koirat että minä ihan poikki. Ensi vuonna uudestaan jollei juuri silloin ole pentuja kotona. Laskenut olen että Alman pennut olisivat jos silloin koteihinsa muuttaneet jos sellaisia vain aikaiseksi saadaan.

Liisasin Sylvistä jalostusoikeuden Bodeneis-kenneliin ja Sylvi astutettiin onnistuneesti viime torstaina ja perjantaina. Isänä upea Handskes Lustiga Ludde, Kunkku. Niin tahtoisin siitä yhdistelmästä narttupennun mutta näitä koiria kun on kertynyt jo 3 pienellä ikäerolla niin taitaa olla mahdotonta. Ellen sitten löytäisi läheltä hyvää sijoituskotia, täytyy katsella ja kuulostella.

Martta ja Sylvi teki eka kertaa juoksunsa samaa aikaa ja voi hitto mitä rakkaustarinaa meillä nyt eletään. Vuorotellen toistensa selässä ja vierekkäin makoilevat toistensa korvanlehtiä lussutellen. Enää viikko ja taru on toivottavasti ohitse, onneksi.

Ylihuomenna alkaa meidän perheessä taas arki ja koirat jää koko päiviksi yksin kotiin. Lähes pelottaa mitä kaikkea tuhoa Alma täällä saakaan aikaiseksi, pieni kiusankappaleeni. Parin viikon päästä mennäänkin taas pyörähtämään näyttelyssä, saattaa jäädä tämän vuoden viimeiseksi.
Toivo aloittaa myös viimeisen sertin metsästyksen, eiköhän meillä kohta ole valio :)

Alla vielä kuvia erkkarista.
kuvaaja Sari Pitkänen
Kuva Sari Pitkänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti