sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Näyttelypäivä

Nora tuli perjantaina Danskun ja Tiitin kanssa viikonlopuksi Pöytyälle, ihana nähdä niitäkin <3. Danskulla kesti hetken sulattaa Martta ja ylenpalttinen mielistely, Martta pyöri selällään/mahallaan sen ympärillä ja yritti kertoa kuinka ihana on. Helmi ei ollut moksiskaan tällä kertaa :).
Nora ei hirveästi arvostanut Martan ääretöntä nälkää. On tainnut säilyttää hupparin ja verkkareiden taskuissa makupaloja. Martta sitten yöllä söi molempiin reiät.. :D. Martta tykkää kovin vaatteista. Pojilla melkoisen monta puolikasta sukkaa kun jättävät ne likaisina lattioille pyörimään.

Tänään oltiin mynämäellä ryhmänäyttelyssä, tuomarina Esa Ruotslainen. Tiiti oli tänään EH-1, tuomari toivoisi voimakkaampaa luustoa. Helmi tuli mukaan ihan mielensä virkistämiseksi ollen EH 3, veteraaninartut olikin päivän isoin luokka :). Helmi niiiin tykkää näyttelyissä käymisestä, ei tarvitse kun seistä nätisti ja taskusta putoaa makkaraa suuhun, mikäs sen ihanampaa ;). Alkaa vaan ikä jo sen verta näkymään että on uransa loppusuoralla. Karvakin mennyt ihan hötöksi leikkuun jälkeen, tosi nopeasti näköjään muuttuikin kun kohdunpoistosta 2 kuukautta.
Martan kanssa mennään syksyllä näyttelyyn mutta siinä onkin tämän vuoden suunnitelmat.

Tiiltä kuvataan syksyllä lonkat ja kyyneret, ainakin. Kasvattaja soitteli ja sanoi ettei ole yhtään ajatuksissa Tiitiä jalostukseen käyttää joten jahka siirretään meidän nimille koira niin käydään se kuvauttamassa Noran kanssa. Nora haluaa Tiitin, Mehän alkuvuodesta laitettiin pentukyselyä ruotsiin ja silloin oli ajatksena että sieltä saataisi Noralle pentu. Nyt on sitten sovittu että Tii muuttaa Noran luokse kokonaan ja pentu tulee mulle. Jahka nyt se ihana narttu sieltä kohta syntyisi :) Voipi olla ettei synny joten sitten mietin asiaa uusiksi.

Martan pentusuunnitelmat tuo mulle harmaita hiuksia. Nyt päätin että gööttien luonnetestin uroksia vielä katselen "sillä silmällä" josko sieltä löytyisi. Ykkösvaihtoehtokin on vielä voimissaan mutta on tullut pari muuttujaa joten pakko miettiä vaihtoehtojakin.

Kennelnimihakemus on nyt FCI:n käsittelyssä, kohta se on mun! <3 Sitten voi tehdä jonninlaiset kennelsivut ja alkaa mainostamaan pentuja :).
Martta ja Tiiti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti