tiistai 23. toukokuuta 2017

Näyttelyitä ja muuta

Armas kävi Sipoossa korkkaamassa viralliset näyttelyt ja sai EH. Tuomari oli melkoisen tiukka ja tykkäsi selvästi erimallisista koirista, olen erittäin tyytyväinen tulokseen :)

Sylvi kävi Eurassa ja tuloksena myös EH, sekä myös Helsingissä ja sieltä tuli ERI SA VA-SERTI.
Sylville vaan iski joku aivan outo paniikki siellä ja meni joku aika että siitä tokeni. Pehmeähän tuo on muttei kyllä noin ole ikänä reagoinut. Harmittaa suunattomasti mutta toivottavasti ei ole tavaksi tulossa. Tuli taantuma Tiitin ekasta näyttelystä kun tajusi että nyt ei ole kaikki kohdallaan ja fiilis oli karmiva.

Käytiin Sylvin ja Martan kanssa eilen hierojalla. Sylvi oli eka kertaa ja niin hienosti osasi heti rentoutua hierojan syliin, hieroja kovin ihastui tyttöön :) . Pari jumia selästä löytyi.
Martta olikin sitten totaalijumissa. En ole käytöksessään moista huomannut ollenkaan. Rinta-ja lannerangasta ei olisi halunnut hierottavan mutta nehän sitten juurikin sitä käsittelyä sai. Hävisi taas lämmin paikka hieronnan myötä selästä. Mennään uudestaan taas kolmen viikon päästä Martan kanssa. Olen pähkännyt syytä jumitukselle enkä oikein keksi muuta kun Alman. Se kun hyökkii emänsä jalkoihin ja Martta joutuu varmaan melkoisesti aina itseään jännittämään. Onneksi jo vähän vähentynyt äitin kiusaaminen Almalla.

Alman kanssa mennään kahden viikon päästä polvi-ja silmätarkkiin ja kuukauden päästä luustokuviin. Sitten saa tän stressin taas pois.
Alma ontui Noran luona noin viikon jalkaansa ja sittenhän selviää onko luusto-ongelma vaiko vaan loukkasi sen. Niin pelottavaa..

Mulle iski ihan kulman takaa hirmuinen pentukuume. Tai ei oikeastaan pentukuume mutta kun MÄ  HALUAN. Kuulin sellaisista yhdistelmistä että sukat pyörii jalassa tuhatta ja sataa mutta yritän kovasti saada järjen apuun. Onni että jäin työttömäksi niin ei ole varaa tosta noin vaan toteuttaa kaikkia päähänpistoja.
Tahtoisin näyttelykoiran. Sellaisen kuin Helmi oli. Rinta rottingilla sai käydä sen kanssa näyttelyissä kun pärjäsi niin hyvin. Harmi ettei sellaisia vaan aina voi saada mutta onneksi Helmin sain aikanaan, Niin helmi oli :)

Kohta pitäisi jo selvitä onko Almalle paikka paimennustaipumustestiin, ihan huippukiva tapahtuma sekin! Erkkariin mennään näillä näkymin elokuussa Alman ja Martan kanssa. Sylvillä kun voi juoksu olla juuri silloin niin en viitsi ilmoittaa kun hankaloittaa päivän viettoa sitten kovin paljon,

Ensi kuussa on ainakin Almalla 1 näyttely tiedossa ja sen jälkeen kalenteri hiljeneekin niiden osalta ainakin hetkeksi.
Isä ja Tytär, Wagner ja Alma. Kuva Iina Huovala

Sylvi ja vara-serti. Kuva Kirsi Hotanen

Äiti ja tytär, Martta ja Alma

Sylvi, Alma ja Martta

Martalle kävi pieni OHO savojärvellä ja liukastui veteen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti